Прединвестиционното проучване за ж.п. линия Бургас - Слънчев бряг е изготвено, проектът не е забравен. Това коментира пред БНР - Бургас кметът на Поморие Иван Алексиев. Линията трябва да свързва областния град, летището, Поморие и Слънчев бряг, добави Алексиев:

"Трасетата се уточняват. Всичко се движи от Национална компания „Железопътна инфраструктура“, но мога да уверя, че се работи по този проект много сериозно и нещата може би ще отидат вече към работно проектиране и вече на база работното проектиране и отчуждаване. Тежък проект, дълъг проект, но предполагам, че до края на годината работното проектиране може би ще бъде завършено и ще се пристъпи към отчуждаване на земеделски земи, за да бъде реализиран", каза кметът на Поморие,пише БНР

Проектът ще се реализира от държавата, посочи още Иван Алексиев. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации