Ако съм пресякъл предимство, колата ми трябваше да бъде ударена отляво. Това заяви специално за bTV лидерът на ДОСТ Лютви Местан, който беше освободен от ареста срещу парична гаранция от 10 000 лв.

При тежка катастрофа с негово участие вчера, загина 6-месечно бебе, а майка, баща и 10-годишно момченце пострадаха.

Ето какво каза той за пътния инцидент:


"Да не раздаваме предварително присъди, защото това, което се вижда на снимките, се вижда моята кола, застанала фронтално на пътя. Истината обаче, че, ако съм пресякъл предимство, тази кола трябваше да бъде ударена отляво, защото завивам наляво", посочи Местан.

Той припомни и какво се вижда на кадрите след инцидента.

"Всички с очите си трябва да сте видели, че отляво тази кола е непокътната, колата е ударена фронтално, което означава, че съм застанал вече в дясното платно и от удара колата се измества и застава фронтално, че даже леко в посока Гърция", коментира Местан.

На въпрос дали е успял да говори с пострадалото семейство, той каза, че не го е направил, защото е бил задържан.

"Съпругата ми, аз не успях, защото бях задържан, съпругата ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на починалото бебе, изказала е съболезнования, изразила желание да участва и на погребението. Разбираме болката на тези хора, страданията"./Брадва.бг/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации