Колата ковчег, която е участвала в зверското меле с лидера на ДОСТ Лютви Местан, е била управлявана от Юсеин Ахмед, съобщава bTV.

Автомобилът е изхвърчал на 50 метра в близкото дере и се превъртял няколко пъти. Припомняме, че при тежкия пътен инцидент на пътя за пункта „Маказа“, загина 6-месечно бебе.

В автомобила, който се е движил на път с предимство, е имало семейство- мъж, жена и две деца.Травмите на останалите участници в ПТП-то не са животозастрашаващи.

Припомняме, че сигналът за възникналото ПТП е постъпил в 13.40 часа. ПТП е станало на т- образно кръстовище от пътя Кърджали-„Маказа“, който е път с предимство, и пътя за село Загорско“.

„Тамън зави и всичко се случи за секунди. Силен трясък и дим. Дори не видях как можа да излети с такава скорост колата. Местан спря и се огледа на знака „Стоп“ и след това потегли“. Така обясни инцидента председателят на ДОСТ-Кърджали Мустафа Исмаил, който е карал зад автомобила на Лютви Местан.

По думите на Исмаил, колата, управлявана от Юсеин Ахмед, се е движила с много висока скорост.

Източник:merig.bg7

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации