Старицата Олга е една наистина невероятна личност по две причини:

1) Има голям и малък костни израстъци на челото, които буквално наподобяват /или са/ истински рога, което й донесло прякора „Бабата-дявол“

2) Олга е невероятно успешен гадател и нейните пророчества са изключително точни! Според нейни съселяни, много висши съветски кадри са я посещавали през годините на студената война, а в последствие е многократно посещавана от свалените украински лидери Юлия Тимошенко, както и Виктор Янукович.

Освен политически величия, „бабата-дявол“ е била посещавана неколкократно от руски и украински олигарси, като Михаил Фридман и Александър Абрамов, които кацали на полянка в близост до къщата на рогатата старица с частните си хеликоптери.

Един от най-честите посетители на старицата бил т.нар. олигарх-вундеркинд, 29 годишния медиен император на Украйна Сергей Курченко. Според запознати главоломния успех на младия милиардер бил вследствие на няколко изключително опортюнистични сделки и рискови инвестиции, които превърнали младежа в бизнес лидер за по-малко от 4 години.Според анализатори, младият бос като че ли виждал бъдещето.
Подобно на американския феномен Едгар Кейси необразованата старица получавала виденията в съня си, след което помнела всичко до най-дребни детайли и ги предавала на правилните хора!

Откакто Украйна е разкъсана от гражданска война и ситуацията в района е изключително взривоопасна, богаташите са спрели посещенията си.  Бунтовниците като че ли заобикалят селцето, където живее „бабата-дявол”! Все едно невидима енергия отблъсква войната и насилието от това място, според украинската телевизия Inter TV.

Рогатата пророчица коментира така кризата в Украйна в интервю за онлайн изданието на медията, които и взеха интервю във връзка с кризата в страната:

Ще се разберат! Трябва! Русите трябва да уважават свободата ни, а ние трябва да се научим да живеем в мир и разбирателство с тях. Ако се стигне до мир, дъще, и двете страни ще се къпят в мляко и мед! Това, което стана в сърцето на Киев миналата година /визира Майдана/ символизира гнойната рана в нашето общество.

Ако нашите и русите не си стиснат ръцете, лошо ни се пише на всички! Ще настане пак глад като преди век и у нас и при тях! Войната ще се разрасне в европа и американците ще се включат.

Това ще бъде използвано от арабите, които искат да завземат нашите земи, както винаги са искали откакто свят светува!
Според пророчицата европейския съюз ще рухне и победителите в европа ще бъдат единствено СВОБОДОЛЮБИВИТЕ БАНКЕРИ! /Може би визира Швейцарците, които винаги са се дистанцирали от "стадното мислене"!?/

Голяма чума идва от юг. Африканските животни ще донесат смъртта! Най-потърпевши ще са мъжете /Както знаем, епидемията от ебола идва от прилепи, но се смята, че най-вероятно става въпрос за нова зараза, за която още не се подозира/

Новата чума няма да убива, но ще убие поколенията – мъжете няма да могат да правят деца! /Може би е вирус, който ще направи мъжете стерилни, опасение цитирано от доста световни величия в медицината, което е заплаха за човечеството/.

„Бабата дявол“ вещае страшни неща за САЩ:

Сегашните господари на света ще станат роби на сегашните си роби! Великанът от Азия ще е новият господар!

Със сигурност става въпрос за САЩ и Китай, които, както много експерти смятат ще си разменят местата и Китай ще е новата световна суперсила, а икономиката на САЩ ще западне.

Светът е пренаселен! Няма достатъчно за всички! Няма достатъчно храна, няма достатъчно вода, няма достатъчно радост, няма достатъчно живот. За това природата ще прочисти човечеството през следващите 3 години. Хората ще се разделят на две раси и „националности“ – богати и бедни. Пропастта между тях ще стане огромна, а бедните ги чакат нечувани страдания! -Завърши пророчеството си „бабата-дявол Олга Пасичнюк“!

Тази жена никога не е имала формално структурирано образование, достъп до интернет, даже и телевизор. Тя няма от къде да има толкова ясна визия за глобалните процеси в света, а нейните предсказания съвпадат учудващо силно с тези на водещи експерти, които прогнозират разширяване на икономическата пропаст между бедните и богати прослойки в населението, даже и в най-развитите страни, както и геополитическите конфликти, които тресат нашия свят.

BRADVA.BG
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети