Днес, 8 март, светът отбелязва Международния ден на жената. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществените права и постижения на жените. Започнал като политически и икономически протест на жени социалистки за повече права и свободи, празникът постепенно става неотменима част от бита и културата на много страни. 

В наши дни 8 март има не толкова политическа окраска, а е ден, в който мъжете изразят своята обич, любов, уважение, симпатия и внимание към жените около тях.

Така поне е в нормалните държави по света. Но не и у нас както сочи актуалната анкета на БЛИЦ. Ето какви са отговорите на въпрос:

Кой е най-подходящият подарък за 8 март? Цвете 49.19% Парфюм 5.09% Бижу 4.1% Романтична екскурзия 10.68% Обяснение в любов 4.97% Нищо, този празник е комунистическа отживелица 25.96% Какво показват тези резултати?

На първо място, че имащият се за голям мачо нашенец с голям зор можа да се престраши на нещо повече от цвете за жената до него. Половината от участвалите в анкетата са отговорили така. Но тях с мед да ги мажеш, на фона на други над 25%, които изобщо няма нищо да подарят дори на майка си, защото празникът бил комунистическа отживелица.

Трудно може да се разбере дали наистина смятат така, "превъзпитани" от все по-агресивната джендъро-протестърска пропаганда, или са си обикновени циции и хейтъри.

Снимка:lazara.bg
Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации