Турският президент Ердоган е направил указ, с който всеки турски гражданин, навършил 65 години и няма дом, ще бъде подсигурен от държавата безплатно.

Същото се отнася и за медицинските застраховки, а докато човека е жив ще получава безвъзмездно 300 долара на месец, независимо дали има или не право на пенсия.
С този указ Турция се нарежда сред най – социалните държави в света.

Въпреки че Турция е с много по – висок стандарт от България, хората разчитат на държавнически решения.
А дали това може да стане и в България?!

PS:
Турция "Това е една от най-сложните страни на Земята. Турция е непредвидима, пълна с противоречия и променящи се съюзи. Нищо не е наистина такова, каквото изглежда на повърхността. И дори под повърхността теченията често се сливат, разделят и дори обръщат своята посока. Да се пише за Турция, и то да се пише честно и задълбочено, е като да се бяга през минно поле. И в края винаги се оказва, че сме преминали погрешно"– мнение, на пръв поглед точно, изказано от известния разследващ журналист, режисьор и писател Андре Влчек.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

1 коментар:

  1. Въпреки ,че Турция е с по голям стандарт на живот от България
    ало автора,вземи прочети малко статистика преди да пишеш глупости.

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации