Това съобщава БНР. BBC информира, че Маринова е третият известен журналист, убит в Европейския съюз през последната година. Цитиран е Харлем Дезир, представител на проекта "Срещу организираната престъпност и корупцията", в който Маринова е участвала. Той настоява за сериозно разследване на случая и наказание за извършителите,пише bnr

За убийството съобщи и британският вестник "Гардиън".

На Националното съвещание на МВР министър-председателят Бойко Борисов обяви, че е "въпрос на време е да се разкрие убийството", тъй като криминалистите разполагат с генетичен материал и на място са изпратени опитни специалисти.

Междувременно в социалните мрежи се организира бдение в памет на Виктория Маринова. То ще се проведе днес от 18:30 часа пред църквата „Света Неделя“ в София.

Източник:БНР
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации