Жител от щата Ню Джърси пусна за продажба Lada 1200S, произведена през 1986 година. По-конкретно става дума за експортния вариант ВАЗ-21013. Автомобилът е с пробег от 44 862 километра и е оценен от продавача на $9 999, пише Факти бг.

В описанието на обявата се казва, че колата е в отлично състояние и е напълно изправна. Експортният вариант на Жигули и снабден с 1.2-литров четирицилиндров карбураторен двигател, мощността на който е 63 конски сили.

Четирицилиндровият агрегат разполага с 87 Нм въртящ момент, който се предава на задните колела през четиристепенна механична скоростна кутия. Малко след като попаднахме на обявата, тя беше свалена от американския сайт.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации