понеделник, 17 септември 2018 г.

Задържана жена от Мездра се обеси в следствения арест към Врачанския затвор. Жената трябвало да бъде отведена за допълнителни следствени действия, но настояла преди това да отиде до тоалетната. След като се забавила повече от обичайното, надзирателите се усъмнили, че става нещо и разбили вратата на помещението, съобщава "Телеграф" цитиран от БЛИЦ.


Униформените се натъкнали на ужасяваща гледка. 23-годишната Петя Цокова висяла на бесилка, направена от собствените й дрехи. Тя свалила почти всичко от себе си, усукала дрехите и така си спретнала примката, която прехвърлила през една от куките на казанчето. Полуголият й труп вече започвал да изстива. По всяка вероятност жената набързо е взела решението и се е обесила още щом е останала сама в тоалетната, коментираха разследващи.

Припомняме, че на 11 септември криминално проявената и осъждана за кражби млада жена нападна в Мездра самотно живеещ възрастен човек. Петя Цокова влязла в къщата му и го заплашила с нож, след което му взела 20 лв. и мобилния телефон, и избягала. Часове по-късно полицията я откри в изоставен железен фургон недалеч от къщата на ограбения човек. Задържаната направи пълни самопризнания, като в нея бяха открити ножът и телефонът.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.