неделя, 5 август 2018 г.

В дъното на крайното решение на граничния полицай Николай Иванов била фатална красавица, твърдят близки на младия бургазлия.

29-годишният мъж нямал здравословни или финансови проблеми и за неговите приятели е трудно да си обяснят по друг начин действията на Николай.Иванов работел от 3 години на Летище Бургас в кв. Сарафово. Бил много приветлив и разговорлив. Според приятели на Николай вчера той е бил на работа и последно си е писал с момиче, близко до сърцето му. З

атова те смятат, че е твърде вероятно отношенията между тях да са причина граничният полицай да посегне на живота си със служебното си оръжие. 29-годишният бургазлия отишъл с черния си Мерцедес много рано сутринта на плажа край Солниците. Той се отдалечил по крайбрежната алея на около 500 м от стария Евин плаж, където са най-близките заведения. След това е слязъл от колата и вероятно се е прострелял в гърдите със законно притежавания пистолет.

Източник: flagman.bg

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.