неделя, 5 август 2018 г.

Съвместна специализирана полицейска операция на МВР и ГДБОП срещу наркоразпространението тече в Бургас. По неофициална информация акцията е срещу хора, близки до Димитър Желязков-Очите.Извършени са множество претърсвания. Паралелно с тази операция върви и друга, разпоредена от главния секретар на МВР за проверка на кортежи на луксозни автомобили по Черноморието, информира БНТ.

По данни на БНР, на изходите на града има много полицаи. Масирано присъствие на униформени има по пътя за Созопол и за Сарафово, образували са се задръствания. Колоните от автомобили са километрични по пътя Слънчев бряг- Бургас. Засега от Областната дирекция на полицията не предоставят информация.

На 2 август 2018 година на територията на Бургаска област Специализираната прокуратура съвместно с ГДБОП задържа организирана престъпна група за рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици, гласи официалното съобщение от пресцентъра на Прокуратурата. Организираната престъпна група е с ръководител и участници известни лица от криминалния контингент. В момента в град Бургас и областта се провеждат действия по разследването. По разпореждане на главния прокурор на място е заместник главният прокурор Иван Гешев за оказване на методическа помощ и координация.

*Използвана е илюстративна снимка
Източник: БЛИЦ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.