Мутренските времена се върнаха. С такова впечатление може да остане човек щом научи какво зверство се е разиграло в елитния столичен квартал „Бояна“. Очевидец сигнализира, че вчера около 21:30 часа мутри с бухалки пребили цяло семейство. Драмата се е разиграла покрай заведение, което се намира в близост до пресечката на улиците „Брезовица“ и „Севастократор Калоян“.

Всичко се случило толкова бързо, че никои не успял да види колко точно са бабаитите, които налагали семейството с бруталните си удари с бухалки. Веднага щом приключили с мелето нападателите отпрашили в неизвестна посока. Жертвите им са около 12-годишно момче, майка му, която е около 35-година, и 40-годишният й съпруг. Веднага на място били извикани медицински екипи и полицейски патрули. Лекарите откарали пребитото семейство в болница, но без опасност за живота им. Униформените още дирят мутрите и нищят причините, довели до безумната им агресия. Състоянието и самоличността на пострадалите все още не е ясно.

Заб.: Снимката е илюстративна.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации