Това е гледката от блок 277 в пловдивския кв. "Тракия". Това продължава повече от 25 години. Нагледахме се на тези сцени. Никой не взима под внимание случващото се всеки ден. Децата ни растат, гледайки от балконите и пейките пред блока ни ужасяващи сцени. Вече се дрогират и пред входа ни, когато вали дъжд. Питам се, докога, няма ли кой да помогне за тази ситуация? Този - в случая съвсем реторичен, въпрос задава очевидката, която е заснела видеото от по-долу, цитирана от TrafficNews. Заснела го е от балкона си. Ей тъй, както си пие кафето и... "за разкош" - въпросната гледка. И не - не става дума за дрoгирани или дрогиращи се в горичката до блока.

ВИДЕО:

А за удовлетворяващи страстите и сексуалния си нагон - при това обедно, пловдивчани. Очевидно проститутка и клиентът й. "Излизам на задната тераса, пак тях гледам - там чакат и сводниците им. Трябва или да си зазидаме балконите, или държавата да им направи законни публични домове. Всички си взимат комисионата и всички се правят, че нищо не са видели. Това е нашата полиция, това е кметството в ЖР Тракия. Весели празници и нека и на нас ни е ВЕСЕЛО заедно с проститутките."

Източник:БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации