Ваня Червенкова преживяла същия ужас, какъвто сполетя пловдивския лекар Иван Димитров, който застреля крадец в дома си. Бизнес дамата споделя, че преди около 2 години маскирани типове три пъти прониквали в къщата й в тузарския столичен квартал „Бояна“.
На един от обирите Червенкова присъствала лично, но не могла да реагира и да спаси ценностите, които бандитите задигнали. През цялото време тя гледала с очите си как страховитите крадци тарашели първия етаж от жилището й и бъркали в дамската й чанта. По същото време Ваня не била сама вкъщи, а заедно със своята щерка Никол, която също чула странните звуци и веднага тръгнала да я потърси. Двете жени изпаднали в шок и се скрили на сигурно място на втория етаж, където треперещи се надявали всичко да свърши по-бързо и да могат да повикат помощ.Те не смеели да помръднат и изобщо не им минало през ума да звъннат на телефон 112, да подадат сигнал и да чакат полиция, защото в този момент гледали да бъдат безшумни и да опазят животите си, понеже не знаели на какви крайности са способни крадците.
Системните обири толкова разгневили Ваня, че тя направила собствено разследване и установила, че в квартала им се навъртали няколко банди, които следели всички апетитни имоти и техните собственици с изключително скъпа техника от последно поколение. Благодарение на камери, с които снимали всякакви детайли, знаели кой кога се прибира и дори как се заключват вратите на всяка от къщите, повечето от които били снабдени с уж непробиваеми системи за сигурност. Заради подобни случки Червенкова споделя, че притежавала от години законно оръжие, което обаче не е използвала.

Пистолетът все пак й давал известно спокойствие. В последните месеци бизнес дамата се чувствала по-защитена, защото в момента нейният приятел Даниел бил в България. Неотдавна Червенкова разкри, че е открила любовта в лицето на 26-годишния национал по джудо, който от години живее и тренира в Япония и е сред най-добрите ни кадри в бойния спорт. Ваня няколко пъти му ходи на посещения в Страната на изгряващото слънце, а после двамата си подарили слънчева ваканция в Дубай. Скоро обаче пак нямало да делят един покрив и щели да се редуват в посещения, защото към момента нямало как да зарежат заниманията и ангажиментите си, за да живеят заедно окончателно.

Източник retro.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации