С това ли се занимавате в Парламента, бе Гербери и сороси?! Какво работите всъщност – от ваканция на ваканция, а в работните четвъртъци се дърляте за комунистическите символи и как трябвало да бъдат забранени? За това ли ви се плаща, идиоти? Колко проблеми на тази нация решихте? Всекидневно се еб*вате с нас – или ще ми рекламирате прайда на пед*расите, или искате да махате петолъчките след 30 години, или просто не присъствате на работа?…
Петолъчките ли ви пречат да оправите държавата и да видите как тая нация умира, колко е мръсно наоколо и как никой не иска вече да е българин? Петолъчките ли ви вадят очите, след като слезете от ЕДИНСТВЕНАТА магистрала и навсякъде е гробище и разруха? Петолъчките ли са ви виновни за провала на една мечта – да бъдем свободни, а не робове? Комунизмът, отвратителният комунизъм, е навсякъде, защото по негово време се строеше и надписваше. Сега, 30 години по-късно това ли ви е проблемът бре, маскари нещастни?

Колко други проблеми решихте – освен свободата на циганите да се женят на 13, свободата на гейовете да се наследяват и свободата на всеки престъпник, оказала се по-важна от страданието на всяка жертва?!
Пикая аз на такава ваша свобода. Вие направихте невъзможното – на народа да му призлява от вашата свобода и да започне да бленува по миналото. Това е вашият зловещ подвиг.
До старата могъща непотопяема сграда на тоталитаризма вие спретнахте един демократичен външен кенеф и това ви бяха силите.
Стига с тоя комунизъм, майкопродавци клети, отворете си очите за малкото деца, които останаха тука.
Отворете си очите за новата лъжа на новия Съюз.
Отворете си очите за новите си господари, които за разлика от старите въобще не им дреме за тоя плевел, наречен българска нация.
Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите. Срам, проклетници ниедни!
Малко срам и смърт за вас, малко ви е.
Коментар на Мартин Карбовски
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

9 коментара:

 1. Много точно казано, но има едно "но, кервана си върви, кучетата си лаят, но докога зависи от нас да изметем този боклук

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ако кучетата станат повече, кервана ще не ще ще спре!

   Изтриване
 2. Карбовски мие срама на българската журналистика-то има ли я?!

  ОтговорИзтриване
 3. браво ама народа се продава за 1000 лева заплата на герб

  ОтговорИзтриване
 4. Карбовски е прав.Истинста боли много.

  ОтговорИзтриване
 5. Браво, Карбо! Отваряй камерите на тоя задремал керван!

  ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации