Цецка Цачева щяла да мисли по темата
Чистачката, която подгонила затворниците-бегълци от софийския затвор, може да бъде наградена. Правосъдният министър Цецка Цачева обяви, че ще помисли по въпроса.

Припомняме, че чистачката Христина Александрова хукнала подир опасните Владимир Пелов и Радослав Колев, които избягаха във вторник и още се издирват.

След въпрос – ще наградят ли чистачката, Цецка Цачева се усмихна, но каза: „И по този въпрос ще помисля след празниците. Сега желая на всички светли празници.”
Правосъдната министърка говори след парламентарния контрол пред репортери.

Цачева гледала видеокадри от бягството. След питане - кое е било най-шокиращото от кадрите, министърката заяви: „Всичко е шокиращо. В рамките на минута и половина, пак казвам, от софийския затвор въоръжено лице през главния вход с физическо съприкосновение с пост номер едно, съборен на земята, произведен изстрел… Няма нещо, което да не е шокиращо за мен в този случай.”

Междувременно програмният директор на БНТ Емил Кошлуков се пошегува във „Фейсбук”, като пусна древна рисунка и написа под нея: „Чистачка преследва въоръжени мъже в древна Елада”.

Източник:www.flagman.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации