вторник, 27 март 2018 г.

Съобщение с лика на Марк Зукърбърг приканва да проверим сигурността на профила си в социалната мрежа чрез изписването на съкращението BFF като коментар.

Значението на BFF е „Best Friends Forever” или „най-добри приятели завинаги”. То обаче няма нищо общо със защитата на профила ни.

„Всяка година, след драма, в интернет пространството се появява някаква безсмислица, която бива много бързо разпространявана. Няма такова нещо! Facebook не е създал дума, с която да тества сигурността на профилите”, коментира пред Нова Телевизия Ален Попович, маркетинг експерт.

Според указанията, ако надписът е зелен, профилът ви е защитен, а ако е черен - трябва спешно да смените паролата си.

А истината е съвсем друга. Цветовете са активни само във Facebook приложението. Ако използвате по-стара десктоп версия, то съкращението ще остане черно.

Целта на разпространителите е само една – по-голям трафик към определени страници.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: