Младата жена, която беше залята с киселина в София в понеделник вечерта, е в изключително тежко общо състояние. Това съобщиха лекарите от "Пирогов", където потрадалата беше настанена за лечение, предава Нова.

Сигналът за нападението, извършено на бул. "Александър Стамболийски", бил подаден около 21:30 ч.  36-годишната жена паркирала в района, в който живее и когато излязла от автомобила си, била нападната.  Тя е приета в "Пирогов" с 24% изгаряния по лицето и тялото.

В момента е в реанимацията на болницата. Лекарите не дават прогноза за това дали тя ще се възстанови напълно. Пострадалата се казва Ажда Ибрахимова и е собственик на сладкарски цех на ул. "Цар Симеон" в столицата,информира БЛИЦ. Има 15-годишна дъщеря, семейството живее от 10 години под наем в блока, около който е станало заливането с киселина. Съседи казват, че семейството е много добро.

Снощи очевидец на случката разкри на какъв ужас е станал свидетел. Той сподели, че жената е била на колене и е крещяла, а той е свалил якето си, за да й го даде, за да се почисти. Вижте повече подробности тук.  За нападението няма заподозрян, нито задържан, засега няма и версии, по които се работи.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации