сряда, 7 март 2018 г.

Шоуменът Къци Вапцаров не пропусна да изрази мнение по най-горещите теми от случващото се в България. Това той направи на страницата си в социалната мрежа "Фейсбук".

Водещият публикува два коментара относно ликвидирането на Жоро Плъха в Пловдив, разтърсило цяла България, както и бруталното убийство на младо момиче навръх 3-ти март, за което обществото научи едва днес. Включването му в мрежата отприщи лавина от разнообразни коментари. 

От БЛИЦ публикуват написаното от шоумена без редакторска намеса: 


"Най-добре беше Докторът да не беше стрелял по Плъха, да го беше хванал на място да извика полицията да го приберат и една година да плете кошници, да мете улици, да боядисва огради, да копае канали или каквато и да е друга общественополезна работа, магистрали бол.... така и трите страни щяха да са изпълнили гражданския си дълг. Време е за строителни войски!". "Ето подобен случай. По същото време. Единственото което би спасило това момиче е да изпразни един пълнител от незаконно притежаван пистолет. Щото законен няма как да има. Очевидно е, че на полицията не може да се разчита за подкрепа."

БЛИЦ

ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

1 коментар:

  1. На тази Мишка Къци му пожелавам такъв Плъх да му влезе в къщата. Да го на..е него и цялоата му семка и после да видиме дали ще иска нападателя да плете кошници и т.н....

    ОтговорИзтриване

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.