Тези дни станах свидетел на нещо в една ветеринарна аптека. Възрастна жена купуваше един крем с името имаверол. Аз знам, че с него се мажат животни с екземи, но тя го купувала за себе си – имала гъбички по краката. Този мехлем бил по-евтин поне два пъти от човешкия! Снаха й пък си правела маска за коса също с лекарства за животни. Останах изумена.

Жената каза: „Ами, чедо, живеем вече като животни, значи ще се лекуваме като тях”. Е, какво да добавя?! Всеки ден нови и нови изненади в нашия живот. А една съседка все вика, че ние не живеем, просто съществуваме!

Елка ДРАГАНОВА, Бургас
Наборе.бг
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Цитат: ... Другарят Тодор Живков няколко пъти на събирания или съвещания с голяма загриженост казваше, че около един милион наши съграждани трудно свързват двата края. Сега се намери донякъде изход от това положение и за тази категория наши граждани. Но, другари, доколкото познавам нашия пазар и това, че тихомълком, без официално да се обявява, цените на някои произведения растат, трудно този наш труженик би могъл и с 50 лв. (това е предложената за обсъждане минимална пенсия някъде към 1985 г.) да свързва двата края. Той ще ги свързва, няма как, няма какво да прави, но това ще бъде трудно. ... (От стенограми на народното събрание): https://kiselec1.blogspot.com/2019/01/13-29-1984.html

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации