вторник, 27 февруари 2018 г.

Лиса Мари Пресли обяви, че е разорена в следствие на дългата съдебна битка с бившия си мениджър Бари Сийгъл.

50-годишната певица води съдебен спор с бизнесмена, когото обвинява за изчезването на богатството си. Тя го съди за нарушаване на доверието, небрежност и конструктивна измама.

Лиса е имала активи на стойност 100 милиона долара, но сега трябва да разчита на последните си 14 000 долара. Тя има и огромен дълг по кредитни карти, за който твърди, че трябва да бъде покрит от Сийгъл.

Бившият служител на Лиса продал 85% от дяла ѝ в Елвис Пресли Ентърпрайзис. Дъщерята на великия музикант имала и 500 000 долара дълг по кредитните си карти.

Певицата обвинява Сийгъл, че е поставил собствения си икономически интерес пред нейния, както и че той е закупил имение в Англия на стойност 9 милиона долара с нейни пари, което я поставило в тежка финансова ситуация.

Адвокатът на Сийгъл - Леон Гладстоун, коментира: "Ясно че, че Лиса Мари преминава през труден период и търси начин начин да обвини другите, вместо да поеме отговорност за действията си." Той допълва, че през 2005 г., когато продават нейния дял в Елвис Пресли Ентърпрайсиз, с парита е покрит неин дълг от 20 милиона долара и ѝ остават от 40 милиона долара. В изявлението се подчертава, че през следващите години Лиса Мари е успяла да похарчи по-голямата част от състоянието си.

Информация: dir.bg
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: