Младежа открил способността си да пропуска през тялото си ток съвсем случайно, когато поправяло електрически нагревател!

18-годишният индиец Дипак Джангри, който се прочу в страната си като „електрическото“ момче, е единственият феномен в света, който може да пипа оголени проводници, без това да застрашава живота му. Отскоро той работи като електротехник. Оказва се, че това е най-безопасната за него професия, съобщава esoreiter.ru.


Дипак издържа напрежение от 11 000 волта. Способността си да пропуска ток през тялото си той открил преди две години, когато се опитал да поправи нагревател на майка си, но без да иска докоснал оголения проводник. Сега младият индиец обича да се къпе във вана под напрежение от 220 волта.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации