неделя, 7 май 2017 г.

В полицията в бразилския град Рио де Жанейро работи една ог най-сексапилните жени полицайки, която с автомат патрулира из градските улици, а в свободното си време се снима в модни фотосесии, съобщава The Sun.

30-годишната Мари е полицай с немалък опит. Заедно със своите колеги тя следи за реда по улиците на Рио и се отзовава на всякакви сигнали. Но когато си съблече униформата, тя се превръща в истински супермодел. Публикувайки своите снимки от плажа в социалните мрежи, Мари бързо набра голяма популярност и вече има хиляди последователи."Мястото, на което работя, е известно с голямата си престъпност. Така че, ние се борим с добре въоръжени банди, които ограбват и убиват хора", споделя Мари пред британското издание.

/Блиц/
Реклама:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: