На 10 април 1912 г. Титаник – най-големият и най-луксозният плавателен кораб – напуска Саутхемтън, Англия в първото си пътуване към Ню Йорк Сити.

Преди самото отплаване стотици анулират билетите си, включително собственикът на този престижен плавателен съд – Дж. П. Морган и много от приятелите му банкери/индустриалисти.

Необяснимо оборудван с недостатъчно спасителни лодки, макар и способен да оцелее при фронтален сблъсък с всяко препятствие, носейки сигнални ракети за бедствие, в спокойни води с отлична видимост, Титаник се удря странично в айсберг в 11:40 вечерта на 14 април и потъва. 1522 умират.

Това странно прилича на гибелта на кораб, наречен „Титан”, предречена през 1898 г. в книгата „Безполезност” от Морган Робъртсън.

Бил ли е Титаник умишлено потопен?

1. Печално известният Дж. П. Морган, архитект на също толкова печално известната Банка на Федералния резерв и собственик на Уайт Стар Лайн, е трябвало да бъде на борда на Титаник на първото му пътуване, но мистериозно се отписва в последната минута „поради влошено здраве”.

Два дни след катастрофата Морган се намира в добро здраве в южна Франция. Дори само този факт пооставя под съмнение официалната история за Титаник.

Интересно е да се спекулира, дали ако Морган беше на борда и беше потънал с кораба, банковата му империя изобщо щеше да бъде основана, а светът да е свободен от настоящото банково подтисничество.

Дж. П. Морган също така имал няколко много ценни Бронзови статуи, които били свалени от Титаник само час преди да отплава?? Защо му е да прави това?

2. Толкова много пасажери отменили билетите си в последната минута, че пресата надушила това и така се родил клубът „Току-що изпуснали Титаник”, наброяващ няколкостотин члена, включително много от личните и професионални познати на Дж. П. Морган.

Много от тези богати индустриалисти по-късно основават Банката на Федералния резерв и натрупват състояние от безпрецедентната касапница на Първата световна война.

3. Сред тези на борда имало много индустриалисти, запътили се за Америка, за да се опитат да спрат учредяването на Банката на Федералния резерв. Тези могъщи мъже се противопоставяли на конкурентните предприятия на Морганови, Ротшилдови и Рокфелерови.

Ако бяха оживели, те щяха да използват богатството и влиянието си, за да блокират Федералния резерв и да се противопоставят на Първата световна война. Сред тях били Бенджамин Гугенхайм, Ида Щраус и Джейкъб Астор; всички от които потъват с Титаник.

4. Има куп доказателства, включително съдебномедицинско потвърждение от останките, че потъналият кораб всъщност бил двойникът на Титаник – Олимпик.Преди това Олимпик бил повреден при удар, което правело застраховката му невалидна, и бил подменен с Титаник и умишлено потопен като част от сложна застрахователна измама.

Каква е връзката между Федералния резерв и Титаник?

Обвито в мистерии и спекулации, потъването на Титаник има множество странни съвпадения и аномалии, като най-преобладаващата включва централната банкова система на правителството на САЩ – Федералният резерв, основан като частно учреждение през 1913 г.

Конспиративните теоретици вярват, че много от собствениците на Федералния резерв са били част от Илюминати – група посветени в Новия световен ред, ръководещи случването на определени събития, чрез които да заемат властни позиции.

През 1910 г. седем мъже се срещат на о. Джекил досами брега на Джорджия, за да заплануват Банката на Федералния резерв. Нелсън Олдрич и Франк Вандерклип представлявали финансовата империя на Рокфелерови (Илюминати). Хенри Дейвидсън, Чарлз Нортън и Бенджамин Стронг представлявали Дж. П. Морган (Илюминати).

Пол Варбург (Илюминати) представлявал банковата династия на Ротшилдови (Илюминати) в Европа. Ротшилдови били банковите посредници на Йезуитите и държат „ключа на богатството на Римокатолическата църква”.

Йезуитската връзка

Капитанът на Титаник, Едуард Смит, бил йезуитски “tempore co-adjutor”. Което значи, че не е бил свещеник, а Йезуит с къса роба. Теоретиците вярват, че Дж. П. Морган също е бил Йезуит и е поставил Смит за капитан на Титаник, както и за отговорник на построяването му.

Тези, които вярват в теорията, твърдят че Йезуитите служили на ордена си чрез професия и че както Морган, така и Смит, били запознати с плана. Смит бил плавал по водите на Атлантическия океан в продължение на 26 години и бил смятан за познавач на ледените води, които Титаник щял да прекоси.

Тези, които подкрепят теорията, вярват че трагедията на Титаник била планирана от самото начало. От недостатъчния брой на спасителните лодки, до изстреляните от борда сигнални ракети с грешния цвят, показващ празненство, а не тревога.

Теоретиците вярват, че невинните жертви и смъртта на над хиляда души била планирана – жертви на война, насочена към промяна на начина на действие на страната и света.

Целият свят знае какво се е случило на 14 април 1912 г. и как корабокрушението на Титаник става едно от събитията, променили света.

През декември 1913 г. в Съединените щати се появява системата на Федералния резерв. Осем месеца по-късно Йезуитите имат достатъчно средства чрез Банката на Федералния резерв, с които да започнат Първата световна война.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации