Най скъпата жрица на любовта в САЩ

Най-скъпата проститутка в САЩ заведе дело срещу властите на щата Невада. Алис Литъл предприела тази стъпка поради липса на работа. Публичните домове в региона са затворени от 17-и март, докато свързани заведения като масажни и спа салони работят отново.


Алис работи в публичния дом Moonlite BunnyRanch в Маунд Хаус. Според самата Литъл тя е психолог, треньор по отношения и експерт по секс. Според специалисти тя е най-добре платената работничка в страната в сферата и печели до милион долара годишно.


В писмо тя посочи, че заради lockdown-a законните се*с работници са останали без пари. Тя подчертава, че само публичните домове са останали затворени, докато други заведения са отворени отново. Невада е единственият американски щат, където проституцията е разрешена под някаква форма.


„Това е просто очевидна дискриминация срещу законните секс работници в Невада“, твърди палавата мома, цитирана от Daily Star.


След като загубила приходите си от публичния дом, Литъл започнала да печели пари от маркетинг, създаде акаунт в OnlyFans и започна да провежда интимни срещи онлайн и офлайн. Миналата година момичето сподели пред медиите подробности за работата си.


Алис Литъл е родом от Ирландия, а сега живее в Карсън Сити, Невада. Започнала да работи легално като проститутка през 2016 година.


Тя отхвърля клишето, че работата и е само да носи еротично бельо и да си „клати задника“, и твърди, че същината на професията е да помага на двойките да „преоткрият интимността“. „Нищо не донася такова голямо задоволство като работата в законен публичен дом. Пасва ми идеално“, казва в интервю младата дама. Тя разкрива как влязла в бизнеса и защо си харесва работата толкова много. 


В бардака тя учи клиентите си на различни техники и им помага да преодолеят проблеми като притеснение на публично място и „девственост”, а също и затруднения с ерекцията. Алис признава, че имала няколко сексуални връзки едновременно. Тя предлага индивидуални сесии и резервации за двойки, които помагат за разрешаването на интимните затруднения. „Да имате експерт като ме, който да ви покаже как да практикувате бичуване, пляскане, връзване, ролеви игри, доминация и др., може да донесе нова тръпка в сексуалния ви живот“, споделя Алис Литъл. /ПловдивПрес/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Трябва да разбирате основите на германската миграционна политика и образование. Тя е насочена към трансфер на технологии, а не към привличане на висококвалифицирани имигранти. Удивително е, че хората, които се застъпват за висшето образование в Германия, са индийци, които никога не представят цифри, блокират коментарите на видеоклиповете в YouTube или тук https://hilfe.bg/ и никога не ви дават никакви данни.

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети