Руснаци отмъщават за унижена сестра


Руснаци пребиха мигранти, мъстят за насилената 13-годишна
Братушките се изсипали пред мюсюлманското общежитие със 120 коли и вой на клаксони


Живеещите в Германия руски емигранти, които местните наричат русаки, смазаха от бой арабските примати, които се гавриха с 13 годишна ученичка, тяхна сънародничка, това съобщава сайта „Строго секретно”. В справедливата наказателна акция участвали около 400 „руски немци”. 30 часа нерезите се гаврили с ученичката, а германската полиция я натискала да признае, че тя сама ги повикала!

Когато се разчуло за груповото изнасилване на 13 –годишната Лиза скоростно била направена светкавична организация. Пред общежитието на мюсюлманските престъпници с вой на клаксони се изсипали над 120 леки автомобила с по трима-четирима здрави братушки във всеки. Арабите опитали да се съпротивляват, че даже и да стрелят, но руснаците направо ги смазали с бейзболни бухалки и столове по всички етажи на мигрантското общежитие, според съобщение на немската полиция, която съвсем умишлено се направила на разсеяна и въобще не се намесила.

Побоят е бил толкова жесток и брутален, че половината мигранти на мига си събрали багажа и се изнесли в други краища на Германия. Акцията на храбрите руснаци получила мълчаливото одобрение на местните жители, които още не могат да преглътнат издевателствата над стотици местни жени и девойки в Кьолн и други градове на скъпите гости на своя канцлер Меркел.Вижте още:На километър по-дълбоко от “Титаник” български моряци спасяват екипажа на съветска ядрена подводница

 Автор: Стефан Северин / BIG5.BG
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации