Мъж поставя видеокамери в дома си и наблюдава какво прави жена му, докато той отсъства. Това, което видял, променило отношението на мъжа към жена му.


Мъжът споделил с последователите си в Instagram кадри от видеокамера, която тайно инсталирал на две места в апартамента си: в кухнята и в спалнята.


Идеята за инсталирането на камерите се появила, когато нефункциониращата му съпруга била почти постоянно уморена и недоволна.


Мъжът започнал да подозира съпругата си в изневяра и решил да открие причината за вечните главоболия на жена си по този хитър начин.



Едва след седмица мъжът решил да погледне записите и това, което видял, много го изненадало: съпругата му по цял ден вършела само домакинска работа: оказало се, че всеки ден миела пода, бършела праха от мебелите, готвела, гладела прането и т.н.Мъжът бил убеден във верността на жена си и разбирал защо тя е уморена, но не можел да разбере причината за нейното недоволство.


След като поговорил със съпругата си, мъжът разбрал, че на жена му ужасно ѝ липсват внимание, елементарна благодарност и малки подаръци.



Мъжът искрено си мислел, че редът и перфектната чистота у дома са естествени сами по себе си и че приготвянето на първия, втория и компота ще отнеме само около час. Освен това мъжът никога не беше ходил сам до магазина за хранителни продукти, но виждаше чрез бележки тежките торби, които жена му носеше това всеки втори ден.


Сега мъжът сам ходи до магазините за хранителни стоки.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации