Причините и обстоятелствата за случилото се са в процес на установяване

Ръководителят на борда на директорите на „Лукойл” е открит мъртъв след падане от шестия етаж на болница в Москва. Инцидентът е станал около 7 часа тази сутрин, а Равил Маганов е загинал на място,съобщи НОВА.ТВ


Подробностите около смъртта му се изясняват, но по информация на агенция ТАСС, която цитира разследващите органи, Маганов сам сложил край на живота си.


След началото на войната в Украйна седем руски олигарси са починали при мистериозни обстоятелства, някои от тях - заедно с целите си семейства. Официалната причина често е самоубийство.


Равил Маганов е роден през 1954 г. в Алметиевск. От 1993 г. работи в "Лукойл" на ръководни длъжности, като е първият изпълнителен вицепрезидент, ръководещ блока за проучване и производство. През 2020 г. съветът на директорите на Лукойл назначи Маганов за председател на съвета на директорите на мястото на Валери Грайфер, който почина през април 2020 г. След тазгодишната среща „Лукойл“ не разкри официално състава на новия съвет, но Маганов беше номиниран за него, предаде БГНЕС.Вижте още:Покушението срещу Брежнев и как най-големият терорист на СССР се озова на свобода

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации