Майката на момченцето Мадху Кумар от Ню Джърси, САЩ разказа как синът й е закупил мебели от Walmart и е разбрала, чак когато стоките пристигнали пред вратата, съобщава „Mирър“.

Тя е била изненадана, когато й докарали кашони със стоки в къщата. Веднага попитала съпругът й и по-големите й деца дали знаят какво се случва.Оказало се, че зад покупките стои малкият й едногодишен син, разказват репортажи.

Той бил напазарил стойки за цветя и столове. Някои от стоките били по няколко броя.


„Дойде един човек с кутия и я остави до вратата. След него дойде още един, още кутии, стана опашка“, каза Мадху Кумар, съобщава News12.Семейството се беше преместило в нов дом и Мадху разглеждала възможни мебели за закупуване, като ги беше добавила във виртуална количка.

22-месечният малчуган, който обичал да си играе с телефона, решил да натисне бутона, за да потвърди плащането.

Семейството смята, че около 75% от стоките вече са доставени, но за щастие от Walmart ги успокоили, че ще възстановят всички покупки, които не искат.

Майка му каза: „Той обича телефони, защото вижда всички с телефони, братята и сестрите му все са заети с телефоните си. Мисля, че вече и той има нужда от телефон.“

Тя не се е ядосала на момченцето и призна, че трябва да засилят сигурността на телефоните си с пароли, за да не го направи отново.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации