Безотговорната постъпка на шеф Андре Токев може да му коства работата и бизнеса. Водещият на "Ловци на храна" бе спипан да шофира джипа си с голямо количество промили алкохол в кръвта, а това се оказа второ такова провинение. 

Токев се качил на тузарския си джип стабилно почерпен, докато все още бил на изпитателен срок от предишно провинение във Варна. Напълно е възможно този път да получи присъда и да влезе в затвора. А със сигурност го чакат и още ужасни неща, които тепърва ще рушат живота му.

Репортер на БЛИЦ забеляза, че са спрени всички реклами, в които участваше хитовият готвач. 

Телевизионната му кариера в бТВ също виси на косъм, тъй като едва ли ще рискуват да петнят името си с него в бъдеще. Вече в коридорите на медията се шушука и вървят залози кой ще заеме неговото място в предаването "Ловци на храна", както и при стартиране на нов сезон на "Мастър шеф".

Токев със сигурност ще търпи сериозни финансови загуби заради статута си на рекламно лице на прах за пране. Заради издънката му повече реклами с Токев няма да бъдат правени, а според договора му той трябва да спазва определени прави на поведение, които вече е нарушил, затова го грози и сериозна глоба.

Източник:show.blitz.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети