През 1974 г. се внедрява новият асортимент Поморие 30, от 1975 г. започва производството на бренди Слънчев бряг. През 1977 г. по случай годишнината от битката при река Ахелой и победата на цар Симеон Велики над ромеите се появява Плиска Ахелой от над 12-годишен дестилат. От 1981 г. се произвежда Черноморско злато - гордостта на едноименната фирма на брега на Черно море, дестилирано по класическия метод от специално подбрани вина в Поморие, отлежало в дъбови бъчви над 17 години.


/Дегустация-коктейл по повод 50 години българско винено бренди ще се състои на 31 март от 18 ч във Военния клуб, София - б.р./КОНЯКЪТ, тази алкохолна напитка, която французите поради своето пристрастно отношение към виното наричат винена ракия, с течение на времето се е превърнала в един от символите на Франция и чест и слава за другите страни, които я произвеждат.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации