Всички настоящи областни управители ще бъдат освободени. Това съобщи на брифинг в Министерски съвет говорителят на служебния кабинет Антон Кутев.


„Само в четири областни управи няма нови назначения. Там за временно управляващи са назначени досегашни зам. областни управители”, уточни той.


„Назначението ще е в сила от утре в 9 часа, когато те трябва да си поемат постовете. Мотивите за смяната са гарантиране и търсене на възможности за намаляване на възможностите за купения и корпоративен вот. Цялото правителство работи в посока осигуряване на честни избори”, каза още Кутев.


Антон Кутев коментира и ситуацията с шефовете на разузнаването. „От началото на служебния кабинет се работи с техните заместници. Засега работата върви добре дори и със заместниците. Засега няма такива решения за отстраняването им.По думите му те са били днес на среща със служебния премиер.


„Аз нямам информация дали са прекратили отпуските си, това го видях от медиите, уточни Антон Кутев.


По отношение на скандала с медицинското съсловие, аз ще се извиня, ако някои се е почувствал засегнат от думите ми. Не знам защо е предизвикана тази реакция, но ако някой се е почувствал виновен, се извинявам.

Източник:action-newsbg.eu


СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации