Проф. Велислав Минеков даде надежда на милионите българи, че краят на дългогодишната държавна криза вече е факт.


Защото не друг, а самият президент Румен Радев поема юздите на управлението на страната ни.


Молитвите на българите, които вярват на държавния глава и искат той да диктува правилата, най-сетне са чути. И само след седмици или броени месеци той ще състави служебен кабинет.


„Това е възможно най-добрият изход за България и съм убеден в това. Вече и на децата е ясно, че ГЕРБ беше дотук, а Бойко Борисов се прости завинаги с премиерския си пост. И не само – предстои му съд и присъда.


Самият той, с упорството и ината да продължи да упрявлява, ще ускори в пъти съдбата си. Ако по някаква абсолютна случайност Бойко успее да си „разиграе“ картите и да остане в реалната власт, то това ще бъде крахът му.


Ще го пометат със скоростта на светлината и ще бъде строго съден за кражбите и престъпленията си“, казва проф. Велислав Минеков, който е зет на големия наш режисьор Рангел Вълчанов.

Източник:action-newsbg.eu

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации