След 12 години емиграция далеч от семейството и рожбите си, взех решението да се върна в родината си и да започна реализация и доколкото мога да предам натрупания си опит.

Но за шест месеца престой в България си зададох въпроса – аз със самолет ли кацнах или с машина на времето? Върнах се с идеята, че вече не сме 1994-та и че няма Соц… Но отново е „НО“… Положението е много по-зле дори от 1994-та, поне тогава се знаеше кой кой е. По-зле от прехода, който уж беше за добре…

Още има „мутри“ по нощните заведения, но „мутри“, самопровъзгласили се за “бизнесмени“. С ланец, който сякаш го е изровил от Тракийското съкровище, с охрана от 5 човека, които държат под око дали сервитьорът е донесъл правилното количество салфетки.

Разбрах, че ако не си човек на някой, няма как да постигнеш целите си. Или ако нямаш човека и си що-годе добре изглеждаща жена, трябва да си легнеш с някой чичко и вече си назначен на пробен период един месец!

Никой не го интересува колко чужди езика владееш или с какво образование си.

Разбрах, че кражбите не са намалели, а обратното. Превърнало се е в спорт, като се чупят рекорди. Краде се от най-ниско до най-високо ниво в държавата. Разбрах, че ако не приличаш на кукла барби не можеш да се котираш никъде. И в крайна сметка – всяка втора е идентична с другата, защото е явно, че пластичният хирург е един! Разбрах, че сме държавата с най-много Миски на глава от населението!

Разбрах, че не мога да отговоря на 11-годишната си дъщеря на въпроса: – “Мами, защо и на теб не ти подаряват апартамент и кола, а ходиш на работа и сме разделени, за да ги имаме тези неща“? Въпрос, подбуден от поредното риалити предаване по национален ефир. Разбрах, че всички тези риалити предавания промиват мозъците на подрастващите.

Няма да цитирам предавания – но от тези риалити предавания се раждат момичета за двукратна употреба!Разбрах, че няма смисъл да инвестираш 5 години в образованието си, просто отиваш и си купуваш диплома.

Разбрах, че ако не си ВИП значи не си интересен. Разбрах, че в България има най-много педофили на свобода, след като на 13 годишно дете му е позволено да ражда! Но да! и тук отговорът е ясен – Мешерето е по-силно от наказателния кодекс на България, защото МЕШЕРЕТО е решаващо за парламентарните, президентските и кметски избори!

Източник:bgnewscom.eu

СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации