Емануела е на мнение, че Русия е най-добрият приятел на България и трябва да си върнем дружбата й, а не да се сближаваме със САЩ!

Певицата с изумрудените очи Емануела не спира да подкрепя с всички възможни сили протестите срещу правителството. Тя иска оставката на Борисов и Гешев час по-скоро и не го крие от самото начало на извънредните събития у нас.

Певицата започна война с управляващите главно заради мерките по време на пандемията, които я оставиха без работа за 3 месеца, а има малко дете да изхранва.

Емануела боготвори Русия

Другото нещо, поради което Емануела не харесва това правителство, е неговата антируска насоченост и демонстриране на огромна любов и близост със САЩ.

Нещо, което попфолк красавицата не може да приеме за нормално.Емануела защити Русия

Във всичките си публикации във Фейсбук Емануела отбелязва приноса на Русия към нашата страна, а и към света, а в същото време неглижира всичко свързано с Америка.Направи го за пореден път днес, когато публикува колаж, в който пише, че Русия е спасила българския народ три пъти. Над колажа има анонс в тази насока.

„Всички, които плещят, че едва ли не от турците САЩ са ни освободили, явно не са били в час по история“ – се казва в анонса.Че Емануела изповядва това мнение, стана ясно още когато сподели в социалната мрежа, че би си сложила руската ваксина срещу COVID-19, но никога няма да си сложи американската.

Певицата участва в протестите срещу правителството, защото не може да гледа как България се превръща в колония на САЩ. Нейното желание е отново да се сближим с Русия, но е ясно, че няма да стане при това управление.

Източник:noviniplius.com

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации