Нова измама

Представете си колко красив би бил светът, ако хората не вземат това, което не им принадлежи. Но това не може да се случи в съвременния свят, защото има толкова много крадци, които понякога крадат много ценни неща например автомобили.


Затова, ако изведнъж забележите монета, поставена в дръжката на колата, колкото се може по-скоро я махнете и подайте сигнал в полицията, съветва auto.blitz.bg


Това привидно незначително нещо може да ви изиграе жестока шега.В края на краищата, ако не забележите поставената в дръжката на колата монета, колата може да бъде открадната лесно и безследно. Работата е в това, че стотинката възпрепятства вратата от пълно затваряне, така че дори при блокировка тази врата може лесно да се отвори.


Разбира се, някой може да каже, че автомобилната му аларма работи страхотно.


Но е по-добре да бъдете бдителни и внимателни. Ако забележите нещо подозрително или неподходящо в колата си, по-добре е да се веднага да се опитате да разберете откъде и как се е появило то и да съобщите веднага в полицията.


Имате това право, защото е налице, че някой се готви да посегне на собствеността ви и вашата сигурност. Много по-целесъобразно е да се информира предварително полицията, когато се открие опасност, отколкото да се изчака, докато нещо се случи.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации