Отивам аз в сладкарницата на Кафето (Западен парк, София) и имам само 10 стотинки. Взимам една боза от  6 стотинки, пия я жадно и си викам: 

"Лелеееее, толкова много искам още една, обаче имам само 4 стотинки..." И както допивам оная тежка халба(или тогава ми се е струвала тежка), усещам с последната глътка и нещо, което в последния момент успявам да не преглътна и познайте какво беше?!? Две стотинки, които явно продавачката беше изпуснала в чашата! 


Такава радост беше, не можете да си представите! С най-щастливата детска физиономия отидох и си взех още една боза от 6 стотинки.

Поплурни лакомства в сладкраниците от нашето детство бяха,бонбони- Снежанка, Виолетки, Детска радост, Ролки, шоколад Крава-голям и малък, дъвки-Идеал, сладолед - Ескимо, марципани, Родопчета, Карамел Му, плодово мляко , 1 вафла- 5 стотинки и разнообразните натурални нектари. 


С 50 стотинки може да отидеш на кино и да ти останат и за нещо сладичко.Спомени от едно безвъзвратно отминало време-време, което никога няма да се върне.

А вие имате ли незабравими спомени от вашето детство? Ще се радваме да ги споделите в полето за коментар или на посочената електронна поща.

Петя Петкова,София

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации