Бойко Борисов

Ръководството на лекарския съюз изрази подкрепа за въведените противоепидемични мерки и за тяхното продължаване.

През следващите седмици ще работим активно с Българския лекарски съюз, за да помогнем на докторите да знаят всичко за всяка ваксина и да бъдат максимално полезни на пациентите по темата. 


Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на среща с ръководството на Българския лекарски съюз, в която участва и министърът на здравеопазването Костадин Ангелов. Освен темата за ваксините срещу COVID-19, в рамките на срещата бяха обсъдени и въпросите за приравняването на антигенните тестове с PCR тестовете по отношение на карантинирането, финансовата подкрепа за медицинския персонал на първа линия, подготовката за издаването на електронни рецепти, както и подобряването на комуникацията между БЛС и НЗОК. 


Участниците в срещата бяха единодушни, че е необходима още по-тясна координация при работата в борбата срещу пандемията. В този контекст Българският лекарски съюз ще предложи свой представител, който да участва в работата на Националния оперативен щаб. Ръководството на лекарския съюз изрази подкрепа за въведените противоепидемични мерки и за тяхното продължаване./Блиц/

Вижте още:Запазване на мерките след 21 декември


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации