Феновете си спомнят с умиление за годините му на терена!

Кончината на футболната легенда Виктор Понеделник потопи в скръб цяла Русия.


Авторът на победния гол за "сборная" от първото европейско първенство по футбол почина на 83 години, а в родния му клуб Ростов вече обявиха, че ще му издигнат паметник, а от футболната федерация на Русия решиха всички срещи да започват с минута мълчание.


"Не съм го виждал отдавна, но знаех, че е болен. Не намирам думи да изразя мъката си. Беше страхотен футболист и много добър човек", коментира легендата Виктор Афонин.От УЕФА също изразиха съболезнования към близките и семейството на Понеделник, а такива има в изобилие и в социалните мрежи.

Виктор Понеделник


"Герой", "автор на най-голямата ни победа", "историческа личност", са само част от определенията на феновете, които си спомнят с умиление за годините, в които той беше на терена./Блиц/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации