Главен секретар на МВР изявление

 Има полицаи под карантина. Това обяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов и уточни, че изолираните униформени или са се завърнали от чужбина, или са били в контакт с други заразени с COVID-19, предаде bTV. 


Относно изградените КПП-та на изходите на областните градове, Иванов заяви, че се спазват всички инструкции и граждани без основателни причини не се пропускат. Въпреки това има нарушители,пише сайтът glas.bg


"Ако не спазват мерките, ще се въведат още рестрикции – може да се забрани изцяло излизането от вкъщи. Видяхте какво стана в Италия, Франция, Испания, нека да не стигаме до там. Сега точно трябва да се отиде до виличката или на село…и аз имам възрастни роднини и искам да ги видя, но в името на тяхната сигурност се чуваме по телефона“, допълни Иванов.


По думите му предлагането на фалшиви декларации за излизане от областните градове ще се ограничи с бланки от МВР, които ще бъдат универсални. Той посочи, че в паркове и градинки дежурят полицаи, които да уточняват, че достъпът е ограничен. Иванов уточни, че вътрешното ведомство се справя със ситуацията и все още няма нужда армията да се включва с човешки ресурс. МВР не са издавали заповеди за спиране на отпуски или почивки.

Вижте още:Най-голямата епидемия от ГРИП погубва над 100 млн. души 

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации