Големият български актьор Вельо Горанов е починал навръх Коледа, съобщават негови близки.  Той ще остане в историята на българския театър, като един от най-въздействащите мимове у нас, добил световна популярност,съобщи onovini.eu


„На най-великият християнски празник, към небесната сцена отлетя още един велик талант – Вельо Горанов – най-добрият МИМ в света, уникален актьор, прекрасен приятел и огромен ЧОВЕК!


Той запали в мен този нестихващ огън на театъра, от него се научих на самодисциплина, от него разбрах, че няма невъзможни неща, от него научих, че без думи, можеш да кажеш много, като в уникалният му и незабравим спектакъл „Един мим разказва“! Нека вечно неспокойният ти дух лети на воля и твоята звезда да свети вечно, бате Вельо!


 

Сбогом! Обичам те!“, пише Джими Диян Павлов.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации