Константин Кръстев, главен герой в страхотния скандал с космически заплати във фондацията, направена уж да събира дарения за тежкоболни българи, е превърнал богоугодната идея в златен бизнес.
 


Източик на Lupa.bg сензационно разкри, че баровецът, разпределящ дарения за благородни каузи като спасяването на детски живот, например, преди 3 месеца си е купил супер луксозен мерцедес S класа с директна поръчка от Германия.


Цената на автобижуто е немислимите за неговия социален статус 400 000 лева. Проверка на Lupa.bg в сайта на официалния дилър на германската марка показа, че в такива ценови параметри се вписва единствено S-класа Maybach, която е кола-мечта дори за бизнесмени със сериозен финансов ресурс.


Фейсбук буквално полудя от разкритието на Мария Цънцарова от Би Ти Ви. Платформата за анализ на социални мрежи CrowdTangle показва, че една от най-разгорещените дискусии е в групата за разработчици и IT предприемачи DevBG. Там потребителите са подчертано скептични към обяснението за заплатата на техническия директор Славчо Славчев, който прибрал само за един месец 80 000 лева.


Скандалният член на управителния съвет на „ХелпКарма“ Славчо Славчев, който освен огромна заплата се оказва, че е взел и личен заем от фондацията, за да си купи апартамент, е голям любител на кокаина, научи сензационно Lupa.bg от свои източници в подземния свят.Според наш информатор, Славчо (на снимката горе) всеки петък и събота си взимал по 3 грама от белия прах от един от оборотните дилъри в центъра на София. Като същински баровец с висока заплата, Славчев „пудрел носа“ с т.нар. „ВИП кокаин“, чиято цена е 160 лева за грам. Тоест, служителя на фондация за благотворителност харчи по около 1000 лева на седмица или 4000 лева на месец за кока! Това, разбира се, едва ли му е проблем, предвид сериозната заплата, която получава.


Източник: lupa.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации