Тони Димитрова е в траур. Певицата съобщи минути след 11,00 часа, че обичният й брат е загубил битката с COVID-19. Тя съобщи на близките и приятелите си тъжната вест с публикация във фейсбук. 


Преди няколко дни Димитрова отправи призив към познатите да се молят с нея за по-големия й брат.

Състоянието на 61-годишния Йордан, занимаващ се с програмиране, беше тежко още преди седмица и бе на кислородна терапия. „Бате, моля те, бори се, дишай! Ти си най-добрият брат на света! Обичам те!“, гласеше емоционалното обръщение на Тони Димитрова в социалната мрежа, получил над хиляда реакции.
Стотици потребители на платформата се включиха към коментарите, за да ? вдъхнат кураж и сила. Много от тях писаха, че се молят за здравето на мъжа и вярват, че скоро цялата тази неприятна ситуация ще остане зад гърба им и той ще се излекува.
„Ако някой ми каже или напише, че няма COVID-19, да се маха доброволно оттук!“, написа изпълнителката на „Ах, морето“.

„Никой не заслужава тази мъка! На всички желая оздравяване и дано скоро се отървем от тази напаст! Благодаря за подкрепата!“, написа Димитрова.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Спомени от СОЦА

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА