След атаката във Виена написа: Целият австрийски народ има пълната ни подкрепа


Малко преди полунощ Бойко Борисов с пост във фейсбук. Той е по повод атаката във Виена от тази вечер. Първоначалната информация е за 7 жертви, но се очаква официално потвърждение. 


По-рано австрийски издания съобщиха, че в близост до синагога в центъра на Виена е била чута стрелба, по време на която въоръжен полицай е бил тежко ранен. Според съобщения в медиите този, който е открил огъня, е взривил колан с експлозиви, а други няколко нападателя се крият.


 


Ето какво написа Борисов: 



Изказвам своите най-искрени съболезнования към семействата и близките на загиналите при атаката във Виена. Пожелавам и скорошно възстановяване на ранените. Целият австрийски народ и канцлерът Sebastian Kurz имат пълната ни подкрепа. Важно е в такива моменти да бъдем единни и заедно да дадем отпор на насилието и терора!/petel.bg/


Кадър: Бойко Борисов /фейсбук/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети