Коронавирусът прибра на топло половината правителство начело с Борисов. Тон зададе Каракачанов, който първи обяви, че се е самоизолирал след контакт със заразен от Ковид-19.


Няколко дена по-късно Николай Нанков, който неотлъчно следва Борисов по гори и паланки, обяви, че е дал положителен PCR тест. Борисов и Ананиев обявиха, че са се самокарантинирали, а ден по-късно вдигна крантината им, тъй като Борисов бил дал два поредни отрицателни PCR теста.


Днес обаче, самият Борисов обяви, че вече е с положителен PCR тест, а междувременно Росен Желязков и Теменужка Петкова обявиха, че са имали контакт с Борисов и трябва да бъдат карантинирани.


Под карантина е и регионалния министър Петя Аврамова, която пък е имала контакт със своя заместник Нанков. не се знае още колко министри ще се окажат положителни или контактни?


Източник:otupor.com

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Спомени от СОЦА

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА