Излекуваните за последното денонощие са 128, хоспитализирани са 1 221 души

Нови 587 случая на коронавирус са установени в България. Това е ново драстично увеличение в броя на заразените от COVID-19 за последното денонощие след като в неделя те бяха 83. Припомняме, че и през миналата седмица имаше рекордни стойности от съответно 514 и 612 в четвъртък и петък. В същото време трябва да се спомене, че направените PCR теста в понеделник са 4 320, докато в неделя бяха 1 191,съобщи БЛИЦ.

Чехия налага строги мерки, за да овладее разпространението на COVID-19. От утре всички училища минават на дистанционно обучение.


Засега детските градини остават отворени. Затварят всички ресторанти и барове. Забранява се събирането на повече от 6 души. Мярката е в сила до 1 ноември.


Страната върна извънредното положение на 5 октомври. Тогава затвориха театрите, кината, спортните и фитнес зали. През последните дни, обаче, беше регистриран рязък скок на смъртните случаи, както и на новозаразени.


Дали у нас ще има нови ограничения?

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации