"Вече съм стабилен, нямам температура. Благодарен съм на всички доктори, които се грижат за мен, както и на всички хора, които ми се обаждат и изпращат пожеланията си за бързото ми оздравяване".


Това сподели царят на купона Тони Стораро, който от седмица лежи с COVID инфекция в МБАЛ-Шумен.


Страхът oт заразата преследва популярния фолк изпълнител още от началото на пандемията.През юли човекът глас призна в прав текст: "Страхувам се, всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява и как протича".


Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики, той бил много стриктен по отношение на грижите за здравето си, както и това на своите близки.


Междувременно синът му Фики се чувства добре и е показал отрицателен текст за коронавирус.


Той е на морето със съпругата си Гюлджан и сина им, като така съчетават полезното с приятното - ходи на участия и мисли върху нови парчета, пише "България Днес"

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации