50-годишният шофьор, блъснал няколко атомобила в Айтос, е дал отрицателна проба за алкохол, но положителна за наркотици. Това стана ясно от думите на директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Употребеният наркотик е пико.

Предстои да бъдат назначени автотехническа, съдебно-медицинска и други експертизи, прецизиране на правната квалификация на деянието, повдигане и предявяване на обвинение.Стана ясно, че при инцидента са засегнати цели 12 автомобила, а не 6, както се смяташе по-рано.

Катастрофата стана около 12,40 ч. днес, в района между автогарата и кръговото кръстовище в Айтос. Тирът се спускал по наклонен участък, идвайки от Айтоския проход. Внезапно водачът изгубил контрол и помлял няколко автомобила, изчакващи на зелен светофар, след което се блъснал в крайпътна ограда и павилион в частен двор.

Една от ударените коли пламнала и в нея изгоряла 28-годишна жена от Търговище.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации