Това каза премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителството из Варна заедно с кмета на морската столица Иван Портних от джипа. Инспекцията на премиера се излъчва на живо чрез Фейсбук профила му. В автомобила е и вицепремиерът Томислав Дончев.Ако не бяхме ние „Хемус” никога нямаше да се строи. 

Може би след 100 години, отбеляза Борисов. Магистралата се строи на пълни обороти, а до няколко дни започваме и от двете страни на Търново. Северозападът също – Ботевград – Мездра е най-важният обект там, каза още Борисов.

С репликата “как сте, булки”, Борисов поздрави медицинските сестри във Варненската болница, където видя обновените операционни и отбеляза, че “имало и за тях, и за БСП, и за патриотите” – това по повод цвета, в който са боядисани всяка една от залите.

Веднага след това инспекцията продължи към спортните съоръжения във Варна.

Запитан дали заради кризата ще има забавяне за Еврозоната, Борисов каза: Не. Вчера минаха аукционите, следващите дни на Министерски съвет ще вземем решение как да подкрепим тази банка, даже затова ще бързам да се прибирам. Банковият съюз е най-важното, каза още Борисов. В сряда стана ясно, че успешното увеличение на капитала на една от банките у нас е условие за присъединяването на България към валутния механизъм ERM II.

Колкото до заявките за влизане в политиката на Васил Божков, който продължава да се укрива в Дубай, Борисов каза: Не ме интересува на Божков проекта. Като се явят на избори всички ще загубят.

Що се отнася до писмото на Валентин Златев, разпространено днес до медиите, премиерът каза, че не го е чел, защото имал работа и не бил като нас – медиите. /БГНЕС

Източник:bgnesagency
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации