Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия, затова расте критиката и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори подобаващо на недоволството, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти извън властта,пише alarmanews.com

Това каза за БНР бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, сега шеф на Евроатлантическия център за сигурност.„Политиката не е за огорчени или за обидени, а за хора, които имат хоризонт и биха искали да получат подкрепа за секторните си политики. Аз не съм от политиците, които отиват на лични нападки. Днес мога да говоря с всеки, независимо от неговите възгледи. Трябва да създадеш платформа, която да обединява, а не да разделя“, добави Цветанов.

Преди седмица премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че Цветан Цветанов е обиден и вероятно ще направи партия. Това стана, след като прокуратурата обяви, че няма да го разследва за скандала с купения на цена под пазарната апартамент. Днес Цветанов каза, че е правилно, че е напуснал постовете в ГЕРБ, за да може да мине проверката.

Хората имат нужда от нови проекти. Недоверието е огромно и има натрупан дефицит. Разговорите с хората са най-ценното нещо, каза още той.

До два-три месеца за Цветанов ще стане ясно дали да стартира нов политически проект. Той изяви готовност да се яви на предстоящите догодина парламентарни избори.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации